14_2022_LP-slider_1920x600_gordijnen
14_2022_LP-slider_1920x600_behang

Het is weer tijd voor sfeer en gezelligheid en … duurzaamheid!

De wind giert weer om het huis en de bladeren vallen. Het leven verplaatst zich weer naar binnen en misschien is het tijd voor nieuwe gordijnen. Als dat zo is ben je van harte uitgenodigd om eens bij ons langs te komen. Mogen wij je de allernieuwste prints en dessins laten zien? Dan kunnen wij samen vaststellen wat wel en niet bij je past. Ook binnen je budget. En wanneer je gordijnen wat zwaarder zijn, of zelfs gevoerd, zul je van de wind en kou niets meer merken. Zo werken gordijnen mee aan het verkleinen van je footprint.

Wil je helemáál een nieuwe look & feel? Hoe mooi is het dan om één wand te behangen in kleuren en dessins die volledig passen bij je nieuwe gordijnen? Maar ook zonder nieuwe gordijnen zal de wand die je gaat aanpakken er fantastisch uitzien.

Pak nú voordeel, want t/m 29 oktober 2022 ontvang je maar liefst 20% korting op behang en gordijnen. Vraag naar de voorwaarden.

 

 

Colors@Home Depi Scheltinga dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van ieder huis zorgen. Colors@Home Depi Scheltinga snapt dit. We helpen om samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Amsterdam bieden we vele voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Dus kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat de hele familie nog jaren van de nieuwe aankoop kan genieten. Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact op. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe de situatie thuis. Op deze manier kunnen we een advies op maat geven waarin we alle iinterieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet alle wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home is voor de toekomst. Dat betekent jaren onbezorgd genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil iedereen natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat het inmeten en de montage liever wordt uitbesteed. Daarom verzorgen wij dit gewoon. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven graag gratis advies
Tot snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Bel mij