Raamdecoratie

de allerbeste raamdecoratie in Amsterdam

Op zoek naar sfeervolle raamdecoratie in Amsterdam? Dan zit je bij Depi Scheltinga goed! Raamdecoratie kan veel voor jouw woning betekenen. Je brengt er sfeer mee aan in jouw interieur. Daarnaast geeft het je huis de nodige isolatie en privacy. Een ideale woonomgeving waarbij jij de touwtjes in handen hebt. De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor al jouw woonwensen is er een oplossing te vinden. Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën, je vindt het allemaal bij ons in de winkel in Amsterdam

Talloze raamdecoraties voor een eigen interieur

Met een passende raamdecoratie krijgt jouw interieur meteen een frisse uitstraling en bovendien wordt zonlicht tegengehouden. De mooiste raamdecoraties vind je bij Colors@Home Depi Scheltinga, de interieurspecialist van Amsterdam en omstreken! Bij ons vind je een ruim assortiment vol trendy must-haves voor de inrichting van jouw huis. Wij leveren ook raamdecoratie op maat in Amsterdam. Hierdoor krijgt jouw raamdecoratie iets eigenzinnigs en unieks. Laat je inspireren en kies voor kwaliteit: kies voor Colors@Home. Benieuwd welke raamdecoratie het best past in jouw interieur? Ook voor interieuradvies ben je bij ons in de winkel van harte welkom.

Sfeervolle raamdecoraties in Amsterdam

Depi Scheltinga in Amsterdam denkt graag met je mee. Hou je van vrolijke kleuren voor de ramen? Of kies je liever voor neutrale kleuren? Wil je jaloezieën, of heb je liever rolgordijnen? Je hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat bij jou past. Door jouw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt jouw interieur karakter. Bij Colors@Home Depi Scheltinga vind je raamdecoratie in de volgende varianten:

  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. Jij bepaalt hoe de raamdecoratie eruit zal zien; wij leveren maatwerk! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn vervaardigd van kwalitatief materiaal, waardoor deze langer meegaan. Bij het uitkiezen van de juiste stof assisteren wij jou zo goed mogelijk. Laat je begeleiden door ons deskundig team. Onze gordijnen en jaloezieën zijn bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn; laat je ook hierover informeren.

Colors@Home houdt altijd rekening met jou als klant. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij komen graag een keer bij jou langs, zodat je deskundig interieuradvies krijgt aan huis. Haal alles wat je nodig hebt voor het inrichten van een prachtig interieur, bij Colors@Home!

Onze merken

Luxaflex Nederland
Multisol

Onze merken

Luxaflex Nederland
Multisol
triangle