576-raamdecoratie_duorolgordijn-header.webp

Interieurwinkel in Amsterdam

In onze eigentijdse interieurwinkel in Amsterdam vind je alles op het gebied van interieur. Geef je wooninterieur een frisse look met een duurzame vloer, chique gordijnen of een strak fotobehang. Ook voor kwalitatieve raamhorren en horizontale jaloezieën ben je aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van onze specialisten, geven we iedere woning in Amsterdam de gewenste sfeer. Wij bieden deskundig interieuradvies tot aan huis en ondersteunen je continu bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Aangezien iedere woning of appartement anders is, worden onze producten altijd op maat gemaakt. Om onze service compleet te maken, helpen we jou graag om je interieurproduct thuis te monteren en/of te leggen.

Interieurwinkel Amsterdam

Sfeervolle woninginrichting nodig voor jouw woning of appartement in Amsterdam? Bezoek onze interieurwinkel en je kunt rekenen op deskundig interieuradvies waar je écht iets aan hebt. In onze inspirerende interieurwinkel bieden we een compleet assortiment van vloeren, raamdecoratie, horren en behang. Onze interieurspecialisten staan te popelen om het beste uit jouw wooninterieur te halen. Wij denken graag met je mee, zodat je de juiste sfeer in jouw huis creëert. Wat je stijl ook is, van modern tot landelijk, je vindt het allemaal in onze interieurwinkel in Amsterdam.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Depi ScheltingaOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tev..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Depi Scheltinga is CBW-erkend! Kopen bij Colors@Home Depi Scheltinga geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.
  • Traprenovatie in Amsterdam nodig? De interieuradviseurs van Meulman komen graag langs om jouw wooninterieur op te fleuren. Neem contact op.