628-gordijnen_header.webp

Sfeervolle gordijnwinkel in Amsterdam

Wil jij graag sfeervolle gordijnen voor jouw woning in Amsterdam? Dan zit je bij Depi Scheltinga goed! Iedere woning is bijzonder en iedereen heeft specifieke woonwensen. Onze specialisten weten precies welk gordijnsoort het beste aansluit bij jouw wooninterieur. Gordijnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: vitrages, overgordijnen of inbetweens. In onze gordijnwinkel in Amsterdam vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom voor een eerlijk interieuradvies, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen. Wij voorzien je van de beste interieurtips. Daarnaast komen we graag op locatie, in Amsterdam of omstreken, om alles goed op te meten. Hierdoor garanderen we dat de gordijnen perfect op lengte zijn.

Gordijnen Amsterdam Lichtdoorlatende gordijnen Amsterdam

De beste merken voor jouw interieur

Wij hebben ons assortiment met veel aandacht en zorg samengesteld. Door de beste merken te selecteren, hebben we altijd de perfecte oplossing voor jou. Doordat ieder merk zijn eigen stijl heeft, leveren we kwalitatieve gordijnen die aansluiten bij jouw smaak en wooninterieur. In het onderstaande overzicht vind je een greep uit onze merken.

  • Artelux: De Artelux collectie is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk, elegant en uitgesproken met onverwachte details, verrassende contrasten en aandacht voor transparantie en kleuren. Artelux heeft oog voor detail. Ze spelen in op hedendaagse trends en reageren snel op de wensen van de markt.
  • Loft79: Loft79 heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk. Uiteraard aangevuld met een collectie hoogwaardige uni gordijnstoffen die qua kleur en materiaal perfect te combineren zijn. Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. 
  • Vadain: Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. Het stylisten- en inkoopteam van Vadain doet continu onderzoek naar wereldwijde trends en ontwikkelingen in de interieurbranche.

Gordijnen op maat

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamdecoratie: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een moderne uitstraling te geven. Dit kan door het toepassen van soepele stoffen die zonlicht weren of juist binnenlaten. Afhankelijk van jouw wensen worden gordijnen op maat gemaakt. Omdat gordijnen een onmisbaar in jouw interieur is, wil jet het beste advies voor een mooi eindresultaat. Hoog tijd om een interieurspecialist in Amsterdam in te schakelen, een expert die begrijpt welke gordijntype perfect bij jou past.

Schaf jouw gordijnen aan bij Depi Scheltinga, een inspiratievolle gordijnwinkel waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Wij maken vervolgens jouw gordijnen op maat, zodat ze naadloos aansluiten bij de rest van jouw interieur. Voor een deskundig advies bezoek je onze sfeervolle gordijnwinkel in Amsterdam.

Gordijnen in Amsterdam Gordijnenwinkel

Sfeervolle gordijnen in Amsterdam

Gordijnen zijn ideaal om een rustgevende uitstraling te realiseren. Ze bieden privacy, laten zonlicht door en dempen storend zonlicht in je slaapkamer. Omdat gordijnen een veelzijdig karakter hebben, zijn ze in vrijwel iedere ruimte op te hangen. Voor een deskundig interieuradvies in Amsterdam zit je bij Depi Scheltinga goed. Wij adviseren welke stoffen en modellen de juiste keuze zijn, zodat je de mooiste gordijnen op maat laat maken. Gordijnen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, van doorschijnende raamdecoratie tot lichtdoorlatende stoffen. 

  • Overgordijnen; overgordijnen zijn gemaakt van ondoorschijnend materiaal en zijn uitstekend voor het weren van zonlicht;
  • Vitrages; een vitrage is gemaakt van doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; dit zijn gordijnen met lichtdoorlatende eigenschappen, zodat je een luchtig interieur neerzet.

Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven. In de woonkamer of voor het keukenraam zijn gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren een goede keuze. Wil je graag raamdecoratie voor een kinderkamer? Dan zijn frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen een sfeervolle toevoeging. De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar. Hiermee realiseer je een perfect balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een huiselijke sfeer creëert. Als je alle mogelijkheden met eigen ogen wil bekijken, neem je een bezoekje aan onze gordijnwinkel in Amsterdam. Laat je gelijk inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen. Bestel gordijnen die perfect passen bij jouw woning in Amsterdam, wij zijn de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.

Onze merken

 

Onze merken

triangle