602-vloeren_marmoleum-header.webp

Marmoleum in Amsterdam

Wil je een duurzame marmoleum vloer in Amsterdam laten leggen? Marmoleum is een milieuvriendelijke vloersoort dat niet te vergelijken is met andere vloeren. Een marmoleumvloer isgemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor deze vloersoort tot de meeste milieuvriendelijke vloeren behoort. Door het gebruik van natuurlijke stoffen is een marmoleumvloer na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij het duurzame karakter is deze vloersoort een goede keuze voor de milieubewuste mens. Marmoleum staat niet alleen bekend om zijn milieuvriendelijke eigenschappen, maar deze vloersoort heeft nog veel meer voordelen. Een marmoleumvloer is makkelijk te onderhouden, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is. Stofzuigen en dweilen is al voldoende. 

Marmoleum detail
Marmoleum
 

Slijtvaste en geluiddempende marmoleum vloeren

Een marmoleumvloer is zeer slijtvast, waardoor er geen lelijke krassen ontstaan. Marmoleum is voorzien van een stevige toplaag, zodat de vloer jarenlang zware meubels of voetstappen kan verduren. Deze vloersoort is een uitstekende keus voor duurzame woningen, maar is ook bestemd voor bedrijfspanden, winkels of een magazijn. Door het geluiddempende effect van marmoleum wordt het geluid van voetstappen aanzienlijk verminderd. Hierdoor worden storende geluiden in de (woon)ruimte gedempt en ontstaat er een aangename akoestiek. 

Heb je al vloerverwarming of wil je graag vloerverwarming in de toekomst? Marmoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. Doordat het materiaal relatief dun is, wordt er een goede warmte doorgelaten. Je kunt het gehele jaar met blote voetjes over de vloer lopen. Een marmoleumvloer is een duurzame investering in woongenot en een aanwinst voor het comfort. Wil je jarenlang genieten van een strakke en duurzame vloer? Overweeg de voordelen van marmoleum. Bezoek onze inspirerende woonwinkel in Amsterdam en neem de tijd om alle mogelijkheden te bekijken. Onze experts voorzien je van deskundig en eerlijk advies, zodat je de ideale vloer vindt voor jouw woning of bedrijfspand.

Alle vloeren
  • Wil je graag sfeervol tapijt kopen in Amsterdam West? In de tapijtwinkel van Depi Scheltinga zit je goed. Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Amsterdam West? Bezoek onze winkel, wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven.
  • Op zoek naar sfeervolle vinyl vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie PVC vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle