604-vloeren_pvc-header.webp

PVC vloeren in Amsterdam

Ben je op zoek naar de mooiste PVC vloeren in Amsterdam? En wil je graag profiteren van alle voordelen? In onze inspiratievolle woonwinkel in Amsterdam kom je een uitgebreid assortiment tegen aan duurzame PVC vloeren. Voordat je een nieuwe vloer aanschaft, wil je van tevoren alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. De mooiste PVC-vloeren voor jouw woning of appartement vind je bij ongetwijfeld bij Depi Scheltinga. Met de juiste PVC vloer creëer je de perfecte uitstraling in je interieur. Omdat deze duurzame vloersoort multifunctioneel is, zien we PVC steeds vaker in woonkamers, slaapkamers en keukens. De grootste voordelen zijn dat PVC makkelijk te onderhouden is, een geluiddempend effect heeft en heel lang meegaat.
 
Heb je een bepaald ontwerp in gedachten? Doordat de uitstraling volledig naar wens te leveren is, sluit je nieuwe PVC-vloer naadloos aan op je woonstijl. Van een houtmotief tot een tegellook, voor iedere woonstijl hebben we de mooiste vloeren. Daarnaast is een PVC vloer niet meer te onderscheiden van laminaat of een authentieke houten vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze woonwinkel in Amsterdam en ontdek alle voordelen van een PVC-vloer. Onze specialisten laten je graag alle opties zien en voorzien je van een deskundig en eerlijk interieuradvies.
PVC vloer detail
PVC vloeren
 

Krasvaste PVC vloeren

Een vloer heeft door de jaren heen veel te verduren, van zware meubels tot voetstappen. PVC vloeren staan bekend als een stevige en krasvaste vloersoort. Over het algemeen bepaalt de dikte van de slijtlaag hoe goed de vloer tegen krassen of stoten kan. Hoe dikker de slijtlaag, hoe beter de oppervlakte beschermd is. Daarnaast heeft een PVC-vloer een goede bescherming tegen vocht en zonlicht. Doordat deze vloersoort waterbestendig is, wordt een PVC-vloer steeds vaker in de keuken gelegd. Het reinigen van een PVC vloer is eenvoudig, een natte doek is al voldoende om de vloer schoon te krijgen. 

Deze vloersoort staat ook bekend als een ideale warmtegeleider. Heb je al vloerverwarming in je woning liggen of ga je in de toekomst vloerverwarming aanleggen? Combineer je verwarming met PVC en geniet van een aangename, verwarmde vloer. Je kunt dan gerust met blote voeten over de vloer lopen. Hierdoor heb je niet alleen een prachtige vloer in huis liggen, maar ook een efficiëntere verwarming. Uiteindelijk ga je ook nog eens besparen op je energiekosten. Redenen genoeg om te kiezen voor een PVC-vloer. In onze inspirerende winkel in Amsterdam raak je niet uitgekeken op alle opties. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je graag bij het kiezen van de mooiste kleuren en uitvoeringen.

Alle vloeren
  • Wil je graag sfeervol tapijt kopen in Amsterdam West? In de tapijtwinkel van Depi Scheltinga zit je goed. Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Amsterdam West? Bezoek onze winkel, wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven.
  • Op zoek naar sfeervolle vinyl vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie PVC vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle