Vloeren in Amsterdam

Bent u op zoek naar een adres voor de mooiste vloeren in Almere en omstreken? U komt dan al snel uit bij Colors @ Home - Depi Scheltinga. Bij ons vindt u altijd een groot en divers assortiment. Zo vindt u bij ons altijd wat past bij de gewenste sfeer, stijl en inrichting van uw woning. Voor een moderne en strakke stijl, een warme en sierlijke sfeer of juist een klassiek of landelijk accent bent u bij ons aan het juiste adres! Kom dus snel langs in onze winkel en ontdek bij ons uw nieuwe vloeren voor in Amsterdam!

Als u kiest voor bij Colors @ Home - Depi Scheltinga voor uw vloeren in Amsterdam, bent u verzekerd van:

  • Wij zijn de interieurspecialist in uw regio;
  • Ook geven wij interieuradvies bij u thuis;
  • Onze producten worden altijd op maat gemaakt;
  • Ook kunnen wij u helpen bij het monteren of het leggen;
  • U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van o.a. raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen.

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor vloeren in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op het nummer 020-6107891. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons offerte formulier.

Onze winkel bevindt zich aan de Tussen Meer 81 in Amsterdam.

Specialist in vloeren in Amsterdam

Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, u vindt het allemaal bij Colors@Home Depi Scheltinga in Amsterdam. Voor zowel zachte als harde vloeren bent i bij ons aan het goede adres. Heb je specifieke wensen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. En omdat vloeren leggen niet voor iedereen is weggelegd, doen wij dit tegen een betaalbare vergoeding voor u doen! Dat is de service van Colors@Home Depi Scheltinga!

In Amsterdam weten we wel wat service is! Daarom nemen wij bij Colors@Home Depi Scheltinga graag het werk uit handen. We leveren naast onze producten graag ook een aantal diensten om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te houden. Denk hierbij aan het inmeten, monteren van bijvoorbeeld de rolgordijnen ophangen, of het leggen van de gekochte vloer. Maar ook een serieus interieuradvies mag niet in het rijtje ontbreken. En dat doen we niet alleen in de winkel, maar ook bij u thuis!

Direct een offerte aanvragen voor uw vloeren in Amsterdam

Omdat u graag vooraf wilt weten wat zaken gaan kosten, maar ook omdat u graag wilt weten wat nou