559-diensten_interieuradvies_header.webp

Vakkundige traprenovatie in Amsterdam of omstreken

Woon je in Amsterdam en zoek je een professionele partij voor jouw traprenovatie? De specialisten van Depi Scheltinga helpen je graag verder. Wanneer je bent uitgekeken op je trapbekleding, dan kun je jouw huidige trap nieuw leven inblazen. Een vakkundige en strakke traprenovatie biedt de uitkomst. Met overzettreden van laminaat of PVC krijgt de trap een nieuwe look die beter aansluit op jouw woonwensen. Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor een duurzame traprenovatie en vakkundige montage voor een mooi resultaat. Omdat een traprenovatie met verschillende materialen te realiseren is, wil je natuurlijk alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Bekijk daarom alle soorten traprenovatie in onze woonwinkel in Amsterdam. Hier vind je sfeervolle materialen als tapijt, pvc, laminaat of marmoleum.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie

Heb jij ondersteuning nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze adviseurs ondersteunen je graag om de uitvoering te vinden die het beste aansluit bij je woonstijl. Aangezien een traprenovatie altijd maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs. De exacte kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Om een scherpe offerte op te maken, komen we graag langs om de gewenste bekleding in te meten. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Bezoek onze interieurwinkel in Amsterdam en bekijk alle mogelijkheden van een traprenovatie. Het ervaren team van Depi Scheltinga geeft je een eerlijk interieuradvies.

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Depi ScheltingaOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tev..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Depi Scheltinga is CBW-erkend! Kopen bij Colors@Home Depi Scheltinga geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.
  • Traprenovatie in Amsterdam nodig? De interieuradviseurs van Meulman komen graag langs om jouw wooninterieur op te fleuren. Neem contact op.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!