608-vloeren_vinyl-header.webp

Duurzame vinyl vloeren in Amsterdam

Op zoek naar slijtvaste vinyl vloeren in Amsterdam? Bezoek de sfeervolle vloerenwinkel van Depi Scheltinga en laat je inspireren door de mogelijkheden. Omdat een vinylvloer veel voordelen met zich meebrengt, zien we deze vloersoort steeds vaker in woningen en appartementen. Eén van de grootste voordelen is dat vinyl goed betaalbaar is. In vergelijking met een PVC-vloer, laminaat of marmoleum is een vinylvloer een stuk goedkoper. Het prijsverschil merk je vooral als je grotere oppervlaktes met vinyl gaat bedekken.

Wanneer je de volledige woonkamer of de tweede verdieping gaat bekleden, betaal je per m² minder dan andere vloersoorten. Vooral in appartementen en huurwoningen is een vinylvloer een goede keuze, omdat vinyl onderhoudsvriendelijk en budgetvriendelijk is. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor een badkamer of keuken. Daarnaast is deze vloersoort eenvoudig schoon te krijgen en is het ideaal te combineren met vloerverwarming. Vinylvloeren hebben een levensduur van 10 tot 20 jaar, zodat je jarenlang geniet van een sfeervolle vloer.

Vinyl detail
Vinyl
 

Vinyl vloeren met een geluiddempend effect 

Wil je graag een mooie vinylvloer voor jouw woning in Amsterdam of omstreken? Onze experts denken graag met je mee, zodat je de beste keuze maakt. Omdat vinylvloeren in diverse uitvoeringen te leveren zijn, hebben we altijd de ideale stijl voor jouw interieur. Onze uitgebreide collectie bestaat uit vinylvloeren met een betonlook, een tegelmotief of een houtlook. En dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Doordat vinyl in verschillende patronen te leggen is, behoort een visgraatontwerp of een Hongaarse punt ook tot de mogelijkheden.

Een aanvullend voordeel is een vinylvloer een geluiddempend effect heeft. Dit betekent dat zware voetstappen of het verschuiven van meubels minder hoorbaar zijn, zodat je een ontspannen omgeving creëert. Een geluiddempende vloer is niet alleen fijn voor een rustige leefomgeving, maar ook voor de (onder)buren. Het leggen van een vinylvloer is zelf te proberen, maar wij adviseren om deze duurzame vloersoort door onze vloerenexperts te laten leggen. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw nieuwe vloer er naadloos bij ligt. Maak gebruik van onze handige legservice en bespaar jezelf een hoop tijd. Bezoek onze inspiratievolle winkel in Amsterdam en laat je inspireren.

Alle vloeren
  • Wil je graag sfeervol tapijt kopen in Amsterdam West? In de tapijtwinkel van Depi Scheltinga zit je goed. Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Amsterdam West? Bezoek onze winkel, wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven.
  • Op zoek naar sfeervolle vinyl vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie PVC vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle