583-raamdecoratie_houtenjaloezie-header.webp

Houten jaloezieën in Amsterdam

Op zoek naar de mooiste houten jaloezieën in Amsterdam? Dan zit je bij Depi Scheltinga goed. Houten jaloezieën geven een chique uitstraling aan je interieur. Doordat jaloezieën van hout verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes en kleuren, stel je eenvoudig jouw ideale raamdecoratie samen. Kleuren als walnoot, eiken en wengé zijn een greep uit het uitgebreide assortiment. Iedere houtsoort geeft een eigen accent aan houten jaloezieën: ga je voor een lichte uitstraling met eikenhout, of hou je van de donkere tinten van notenhout en wengé? Creëer met houten jaloezieën een unieke sfeer in huis.

Net als bij horizontale jaloezieën, heb je ook bij houten jaloezieën de keuze uit diverse lamelbreedtes, ladderbanden en afwerkingen. Dankzij de flexibiliteit van jaloezieën bepaal je precies hoeveel zonlicht in de woonkamer of slaapkamer komt. Met houten jaloezieën heb je alle voordelen van standaard jaloezieën en geef je het wooninterieur een natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Amsterdam en doe inspiratie op. 

Houten jaloezie Amsterdam
Houten jaloezie├źn
Alle raamdecoratie
 • Duo rolgordijnen
  Met een duo rolgordijn heb je meer opties dan met een gewoon rolgordijn.
 • Duette Shades kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
 • Houten jaloezieën kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Plissé gordijnen kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Rolgordijn kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Beter bekend als lamellenBij Colors@Home Depi Scheltinga vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Vouwgordijnen
  Vouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
 • Op zoek naar Luxaflex raamdecoratie? Op maat gemaakte raambekleding van Luxaflex® brengen kamers tot leven. Bekijk het aanbod op onze website.
triangle