606-vloeren_tapijt-header.webp

Sfeervolle tapijtwinkel in Amsterdam West

Wil je zacht en sfeervol tapijt in Amsterdam West kopen? Neem een bezoekje aan de tapijtwinkel van Depi Scheltinga en laat je inspireren door de mogelijkheden. Met tapijt realiseer je gelijk een knusse uitstraling die perfect bij jouw interieur past. Het is dé ideale vloerbedekking om een gezellig en ontspannen thuisgevoel te creëren. Tapijt voelt heerlijk zacht aan, brengt warmte in huis en maakt jouw woonkamer compleet. Omdat tapijt in verschillende uitvoeringen te verkrijgen is, is het verstandig om alle mogelijkheden in onze woonwinkel te bekijken. Je krijgt direct een eerlijk en deskundig interieuradvies van onze specialisten. 
 
Tegelijkertijd zorgt tapijt voor een geluiddempende vloer, zodat de ruimte een aangename akoestiek krijgt. Geluiden zoals voetstappen of het verschuiven van meubels is een stuk minder, omdat het geluid wordt geabsorbeerd. Hierdoor zorgt je niet alleen voor een rustige leefomgeving, maar het is ook heel prettig voor de (onder)buren. Bij tapijt geldt de volgende regel: hoe dikker het tapijt, hoe beter het geluid wordt gedempt. 
Tapijt detail
Kamerbreed tapijt
 

Inspiratievolle tapijtwinkel in Amsterdam

Omdat tapijt genoeg warmte vasthoudt, kun je met blote voetjes over de vloer lopen. Deze vloerbedekking isoleert warmte, waardoor je de thermostaat een stuk lager kan zetten. Doordat je indirect bespaart op je energierekening, betaalt tapijt zichzelf een klein beetje terug. Daarnaast zorgt de zachte vloersoort voor een veilige vloer, omdat tapijt aan de onderkant stroef is. Het risico van uitglijden is een veel kleiner dan een gladde vloer. Tapijt is ook prettig voor kinderen die op hun blote knietjes door het huis kruipen of voor ouderen die niet meer zo stabiel op hun benen staan. 

Tapijt heeft ook een positief effect op de luchtkwaliteit in huis, wat zorgt voor een gezondere omgeving. Deze vloersoort neemt stofdeeltjes op, waardoor je minder last hebt van dwarrelend stof. Omdat tapijt in vele structuren en kleuren te leveren is, is het verstandig om alle mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Van een grove structuur tot een fijne bewerking en van natuurtinten tot felle kleuren, voor ieder wooninterieur hebben we de beste uitvoering. Bezoek daarom onze tapijtwinkel in Amsterdam West, waar onze specialisten jou graag verder helpen. Laat je inspireren en neem de tijd om alle structuren te voelen en kleuren te bekijken.

Alle vloeren
  • Wil je graag sfeervol tapijt kopen in Amsterdam West? In de tapijtwinkel van Depi Scheltinga zit je goed. Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Amsterdam West? Bezoek onze winkel, wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven.
  • Op zoek naar sfeervolle vinyl vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie PVC vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle