598-vloeren_karpet-header.webp

Comfortabel karpet in Amsterdam

Jouw woonkamer sfeervol bekleden met een knus karpet? Bezoek onze inspiratievolle woonwinkel in Amsterdam en ontdek alle mogelijkheden. Wanneer je de warmte en uitstraling van een tapijt mooi vindt, maar geen kamerbrede vloerbedekking wil hebben, dan is een subtiel karpet de oplossing. Een karpet is in verschillende vormen te verkrijgen, zodat het vloerkleed naadloos aansluit op je interieur. Vaak wordt er gekozen voor een vierkant of rechthoekig kleed, omdat het karpet een strakke uitstraling heeft. Wil je de woonkamer of slaapkamer een bijzondere sfeer geven? Dan is een rond of ovaal karpet een goede keuze. 

Omdat wij alle karpetten op maat maken, zorgen we ervoor dat jouw karpet perfect in de kamer ligt. Een bijkomend voordeel is dat geluiden effectief worden gedempt, zodat je minder last hebt van galm in huis. Dit resulteert weer in een rustgevende omgeving. Ben je benieuwd naar alle opties en heb je behoefte aan een deskundig interieuradvies ontvangen? De specialisten van Depi Scheltinga staan voor je klaar. Bezoek binnenkort onze woonwinkel in Amsterdam en laat je inspireren.

Karpet detail
Karpet
Alle vloeren
  • Wil je graag sfeervol tapijt kopen in Amsterdam West? In de tapijtwinkel van Depi Scheltinga zit je goed. Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Amsterdam West? Bezoek onze winkel, wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven.
  • Op zoek naar sfeervolle vinyl vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie PVC vloeren in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle