Gordijnen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een adres voor de mooiste gordijnen in Amsterdam en omstreken? U komt dan al snel uit bij Colors @ Home - Depi Scheltinga. Bij ons vindt u altijd een groot en divers assortiment. Zo vindt u bij ons altijd wat past bij de gewenste sfeer, stijl en inrichting van uw woning. Voor een moderne en strakke stijl, een warme en sierlijke sfeer of juist een klassiek of landelijk accent bent u bij Colors @ Home – Depi Scheltinga aan het juiste adres! Kom dus snel langs in onze winkel en ontdek bij ons uw nieuwe gordijnen voor in Amsterdam.

Als u kiest voor bij Colors @ Home - Depi Scheltinga voor gordijnen in Amsterdam bent u verzekerd van:

  • Wij zijn de interieurspecialist in uw regio;
  • Ook geven wij interieuradvies bij u thuis;
  • Onze producten worden altijd op maat gemaakt;
  • Ook kunnen wij u helpen bij het monteren of het leggen;
  • U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van o.a. raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen.

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor gordijnen in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op het nummer 020-6107891. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons offerte formulier.

Onze winkel bevindt zich aan de Tussen Meer 81 in Amsterdam.

Op maat gemaakte gordijnen voor in Amsterdam

Bij Colors @ Home - Depi Scheltinga werken wij uitsluitend met maatwerk producten. Dit houdt in dat wij er altijd voor zorgen dat de producten bij u passen. Of het nu gaat om rolgordijnen, een karpet of gordijnen voor in Amsterdam.

Kiest u voor plooigordijnen, ringen of lussen? En heeft u een keuze gemaakt uit de vele stoffen en materialen voor gordijnen in Amsterdam? Dan zullen wij deze voor u op maat maken. Wilt u het toch net even iets anders? Vraag dan aan een van onze enthousiaste en kundige medewerkers naar de verschillende mogelijkheden van afwerking! Kunt u juist geen keuze maken uit de vele stoffen en materialen? Of weet u (nog) niet welke afwerking past bij u en uw interieur? Kom dan snel eens langs in onze winkel. waar wij u kunnen adviseren wat er voor u geschikt is.

Kom direct kijken in onze winkel voor gordijnen in Amsterdam

In onze winkel vindt u overgordijnen, inbetweens en vitrages. Onze medewerkers kunnen u adviseren welk type gordijnen het best bij u en uw wensen past. Kom dus direct naar onze winkel aan de Tussen Meer 81 in Amsterdam!