Binnen zonwering in Amsterdam

Bent u zoekend naar een specialist in binnen zonwering in Amsterdam en omstreken? Dan komt u al snel uit bij Colors @ Home – Depi Scheltinga! Bij ons vindt u altijd een groot en divers assortiment zonwering in Amsterdam. Zo vindt u bij ons altijd wel iets wat past bij de gewenste sfeer, stijl en inrichting van uw woning. Voor een modern en strakke stijl, een warme en sierlijke sfeer of juist een klassiek of landelijk accent bent u bij ons aan het juiste adres voor uw binnen zonwering in Amsterdam. Kom dus snel langs in onze winkel en ontdek bij Colors @ Home Depi Scheltinga uw nieuwe binnen zonwering voor in Amsterdam!

Als u kiest voor bij Colors @ Home - Depi Scheltinga voor uw binnen zonwering in Amsterdam, bent u verzekerd van:

  • Wij zijn de interieurspecialist in uw regio;
  • Ook geven wij interieuradvies bij u thuis;
  • Onze producten worden altijd op maat gemaakt;
  • Ook kunnen wij u helpen bij het monteren of het leggen;
  • U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van o.a. raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen.

Wilt u meer weten over ook uw mogelijkheden voor binnen zonwering in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op het nummer 020-6107891. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons offerte formulier.

Onze winkel bevindt zich aan de Tussen Meer 81 in Amsterdam.

Raamdecoratie en zonwering in Amsterdam

In onze winkel  is raamdecoratie c.q. binnen zonwering een belangrijk onderdeel. Het brengt de gewenste sfeer aan en geeft bovendien de nodige isolatie en privacy. Er zijn vele soorten raamdecoratie. Bij Colors@Home Depi Scheltinga vindt je ze allemaal! Klik hieronder op een van de producten voor meer informatie of kom snel in Amsterdam naar onze winkel.

Duo rolgordijnen, dupligordijnen, horizontale jaloezien, houten jaloezien, paneelgordijnen, plisségordijnen, rolgordijnen, vertical jaloezien, vouwgordijnen, luxaflex en simpelweg gordijnen zijn bij ons mogelijk. Bij Colors @ Home - Depi Scheltinga werken wij uitsluitend met maatwerk producten. Dit houdt in dat wij er altijd voor zorgen dat de producten in uw woning ook passen.

Direct een offerte aanvragen voor uw binnen zonwering in Amsterdam

Omdat u graag vooraf wilt weten wat zaken gaan kosten, maar ook omdat u graag wilt weten wat er nou écht nodig is voor de gewenste sfeer? Dan sturen wij u graag gratis en vrijblijvend een offerte voor onze maatwerkproducten. Als het nodig is, komen we van tevoren nog even gratis langs om de situatie correct op te meten.