589-raamdecoratie_rolgordijn-header.webp

Rolgordijnen

verduisterende rolgordijnen in Amsterdam

Wil je graag kwalitatieve rolgordijnen in Amsterdam kopen? In de woonwinkel van Depi Scheltinga kom je sfeervolle raamdecoratie tegen voor jouw interieur. Van lichtdoorlatende stoffen tot verduisterende gordijnen, met rolgordijnen heb jij de touwtjes in handen. Laat de gordijnen op maat maken en creëer een unieke sfeermaker voor de woonkamer, slaapkamer of keuken. Denk aan accessoires als een elektrische bediening of bijzondere afwerkingen als stiksels, onderlatten en ringen. Door ons uitgebreide aan stoffen hebben we voor iedere woonstijl de perfecte uitvoering. Omdat de mogelijkheden van rolgordijnen eindeloos zijn, is het verstandig om alle opties met eigen ogen te bekijken. Kom daarom naar onze winkel in Amsterdam en onze specialisten helpen je graag verder. 

Rolgordijn detail
Rolgordijnen
 

Rolgordijnen zijn niet alleen een sfeervolle aanvulling voor je ramen, maar het geeft ook een gevoel van privacy en ontspanning. Daarnaast heb je een effectieve bescherming tegen storende zonnestralen, wat ideaal is tijdens de zomer. Alle rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat jouw raamdecoratie perfect aansluit op je interieur. Kies de juiste kleur en geef jouw wooninterieur een unieke persoonlijkheid. Met prachtige rolgordijnen wordt het gehele huis opgefleurd. Dankzij de diverse stoffen bepaal je zelf hoeveel zonlicht je doorlaat.

  • Verduisterende stoffen: voor optimale privacy en uitstekende zonwering;
  • Semi-transparante/lichtdoorlatende stoffen: voor een evenwichtige lichtstroom met behoud van privacy;
  • Transparante stoffen: voor het doorlaten van zonlicht en het creëren van een prettige sfeer.
Alle gordijnen
  • Op zoek naar overgordijnen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar inbetweens in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Vitrage kopen in Amsterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle