996-schildersbedrijf_header.webp

Professioneel schilderwerk in Amsterdam en omgeving

Bij schilderwerk komt een goede voorbereiding om de hoek kijken en dit vraagt veel tijd en energie. Het inkopen van materialen (verf en apparatuur), het afplakken van de muren en het netjes neerleggen van een stucloper, een strak resultaat vereist de nodige aandacht. Bespaar jezelf een hoop gedoe en besteed jouw schilderwerk in Amsterdam uit. Voor al jouw binnen- en buitenschilderwerk ben je bij Colors@Home Depi Scheltinga aan het juiste adres. Wij leveren een professioneel en nauwkeurig resultaat waar je jarenlang veel plezier van hebt. Voor ieder verfproject werken we uitsluitend met de kwaliteitsproducten uit onze eigen verfwinkel.  

Buitenverf Amsterdam
Schilderwerk Amsterdam

Daarnaast zijn we Erkend Sikkens schilder, waardoor je verzekerd bent van puur vakmanschap, eersteklas service en een eerlijk advies. Ben je van plan om je bestaande woning op te knappen of zoek je een specialist voor jouw nieuwbouwwoning? Schakel de vakkundige schilders van Colors@Home Depi Scheltinga in en wij nemen het schilderwerk om te stucen, witten, wanden sauzen, deuren of kozijnen schilderen graag uit handen. Wij zijn niet alleen in te huren voor binnenschilderwerk, maar ook voor buitenschilderwerk. Het schilderen van de buitenkant van jouw woning vraagt om een hele andere aanpak en materiaalkennis. Je moet rekening houden met verschillende weersomstandigheden, onbereikbare plekken en de juiste buitenverf. Dit maakt het schilderwerk voor buiten een stuk lastiger dan het schilderen van de binnenkant. Wil je graag jouw schilderwerk in Amsterdam uitbesteden? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Depi ScheltingaOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tev..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Depi Scheltinga is CBW-erkend! Kopen bij Colors@Home Depi Scheltinga geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.
  • Traprenovatie in Amsterdam nodig? De interieuradviseurs van Meulman komen graag langs om jouw wooninterieur op te fleuren. Neem contact op.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!