03_2019_LP-slider_1920x600.jpg

Je leest het goed; nu 20% korting op gordijnen!

Maar eerst even een vraag: wat zoek je? Ben je nog aan het oriënteren wat mooi zou staan in jouw woning? Of weet je al precies wat je wil? Hoe dan ook nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen in de winkel. Zodat je volledig zeker bent van je keuze. We kijken graag gezamenlijk naar je wensen en woonsituatie om zo jouw ideale oplossing te vinden. Daarbij krijg je tijdens de actie een flinke korting op de aankoop. Makkelijker kan je het niet verdienen, toch? Wil je wat meer info, een offerte, of wil je gewoon een vraag stellen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Daarmee kun je bijvoorbeeld ook vragen om een afspraak. Wij hebben dan alle tijd voor je en kunnen je al onze aandacht geven. Horen we snel van je? Let alleen wel op: de kortingsactie op gordijnen is geldig t/m 23 februari 2019.
Met een combinatie van overgordijnen en inbetweens bepaal je zelf of je behoefte hebt aan privacy of juist wat extra sfeer. Zo hebben ‘inbetween’-gordijnen de eigenschap het licht naar binnen te halen. Terwijl verduisterende overgordijnen juist privacy bieden mocht je dit nodig hebben. Je hebt de keuze uit verschillende soorten plooien en stoffen maar ook qua voering is er veel mogelijk.

Colors@Home Depi Scheltinga, dé gordijnenexpert!

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van gordijnen als geen ander. Zo zou je Colors@Home Depi Scheltinga kunnen samenvatten. Bij ons kun je rekenen op een gedegen interieuradvies waar je écht iets aan hebt. Maar ook over het ophangen van gordijnen hoef je je bij ons niet druk over te maken. Dit verzorgen we graag voor je. Loop eens onze winkel in Amsterdam binnen en ontdek wat we jou allemaal te bieden hebben. Wist je bijvoorbeeld dat we ook vlamvertragende gordijnen aanbieden?  Je kunt van ons kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs verwachten. Wat je stijl ook is, we bieden een veelzijdig gordijnassortiment waarmee je het beste in jouw interieur naar boven haalt. Liever direct contact? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenTussen Meer 81|1068 EZ Amsterdam
Telefoon 020-6107891|E-mail depischeltinga@colorsathome.nl
Openingstijden

Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00
Routebeschrijving
naar onze winkel
  • Raamdecoratie van A tot Z: Depi Scheltinga WoninginrichtingGa voor de isolatie, privacy en verduisterende mogelijkheden van prachtige raamdecoratie op maat.
  • Een vloer kopen bij Depi Scheltinga WoninginrichtingVoor talloze soorten vloeren ben je aan het juiste adres bij Colors @ Home Depi Scheltinga Woninginrichting.
  • Behang kopen bij Depi Scheltinga Woninginrichting Laat de muren tot leven komen met het behang en fotobehang van Colors @ Home Depi Scheltinga Woninginrichting.
  • Gordijnen kopen doe je bij Depi Scheltinga WoninginrichtingKies voor gordijnen op maat die helemaal aansluiten bij de rest van jouw interieur.
  • Colors @ Home Depi Scheltinga: horren op maatHoud vervelende beestjes buiten met perfect passende raamhorren of een hordeur op maat.
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
  • Meetservice van Colors@Home Depi Scheltinga Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevo..
  • De service van Colors@Home Depi Scheltinga! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Colors@Home Depi Scheltinga is CBW-erkendWij zijn een CBW-erkende winkel waardoor je bij ons zekerheid hebt bij het doen van een aankoop.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.