01_2019_Behang-slider_1920x600.jpg
01_2019_Raamdeco-slider_1920x600.jpg

Leuk dat je interesse toont in onze kortingsactie op Raamdecoratie & Behang

Voordat je verder leest even de vraag: wat zoek je? Ben je er al helemaal uit? Of ben je nog een beetje aan het rondkijken en weet je het nog niet? In beide gevallen nodigen we je uit om naar de winkel te komen. Het verplicht je tot niets. Echt niet. Met jouw budget en smaak als vertrekpunt lopen wij samen door onze collectie heen en vinden wij gegarandeerd dát behang of die raamdecoratie waar je naar op zoek bent. Wij hebben je veel te laten zien. Uitgangspunt is dat jij bepaalt. En die 20% korting is natuurlijk wel erg mooi meegenomen! Wil je meer info, een offerte of wil je gewoon een vraag stellen? Laat dan je telefoonnummer achter door middel van het contactformulier hieronder. De actie geldt t/m 19 januari 2019.
De uitgesproken en wereldse stijl van Ethnic vraagt om behang met drukke motieven. Door de lichttoevoer wat te verzachten met de juiste raamdecoratie behoud je toch rust en kalmte in jouw interieur. Écht thuiskomen!

Jouw raamdecoratie en behang vind je bij Colors@Home Depi Scheltinga

Zoals je ziet, is er voor jouw interieur heel veel mogelijk. In onze winkel in Amsterdam kun je altijd rekenen op de allernieuwste collecties. Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Zo vind je bij ons een brede selectie aan raamdecoratie en behang in de showroom. Wat je stijl of gewenste kleur ook is en uiteraard alleen van de allerbeste leveranciers. Meer behoefte aan een advies op maat bij jou thuis? Ook woninginrichting aan huis is mogelijk.
Oh, en mocht je al een keuze gemaakt hebben; we verzorgen het inmeten én monteren graag voor je. We zijn niet voor niets de interieurspecialist en zorgen er graag voor dat je onbezorgd kunt genieten van je aankoop. We staan voor je klaar. Horen we snel van je?
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen
Tussen Meer 81|1068 EZ Amsterdam
Telefoon 020-6107891|E-mail depischeltinga@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag 13.00 - 17.30  
Dinsdag 09.00 - 17.30  
Woensdag 09.00 - 17.30  
Donderdag 09.00 - 17.30  
Vrijdag 09.00 - 17.30  
Zaterdag 10.00 - 17.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel
  • Raamdecoratie van A tot Z: Depi Scheltinga WoninginrichtingGa voor de isolatie, privacy en verduisterende mogelijkheden van prachtige raamdecoratie op maat.
  • Een vloer kopen bij Depi Scheltinga WoninginrichtingVoor talloze soorten vloeren ben je aan het juiste adres bij Colors @ Home Depi Scheltinga Woninginrichting.
  • Behang kopen bij Depi Scheltinga Woninginrichting Laat de muren tot leven komen met het behang en fotobehang van Colors @ Home Depi Scheltinga Woninginrichting.
  • Gordijnen kopen doe je bij Depi Scheltinga WoninginrichtingKies voor gordijnen op maat die helemaal aansluiten bij de rest van jouw interieur.
  • Colors @ Home Depi Scheltinga: horren op maatHoud vervelende beestjes buiten met perfect passende raamhorren of een hordeur op maat.
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
  • Meetservice van Colors@Home Depi Scheltinga Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevo..
  • De service van Colors@Home Depi Scheltinga! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Colors@Home Depi Scheltinga is CBW-erkendWij zijn een CBW-erkende winkel waardoor je bij ons zekerheid hebt bij het doen van een aankoop.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.